Death Can Occur

Ez még csak a kezdet...

Mint láthatjátok, a DCO még több lehetőséget tartogat, mint valaha! Várhatóan elindul egy blog szekciója is a honlapnak, amiben nyomon követhetitek egy szadista gondolatait, érzéseit, és az életét. Továbbá (ha időnk engedi) bátorkodnánk elindítani egy videósorozatot is. A halál még sosem volt ilyen gyakori! Mindezen túl pedig a rajongóink is kapnak lehetőséget érvényesülni, pályázatok, sorsolások, és sok hasonló finomság vár azokra, akik értik a Szadista szó jelentését. Nem számít, ki mit mond! A halál ott csap le ahol akar. ;)

A blog

Ha valakinek van ideje, és kedve izgalmas sztorikat olvasni, ezt a dolgot neki találtuk ki! Ebben a blogban nyomon követhetitek egy igazi szadista életét, izgalmas történeteket olvashattok, és talán még tanulhattok is belőle! Sose lehet tudni...

A videók

Mint azt olvashattátok, egy videósorozat készítésébe is belekezdünk, amennyiben ezt időnk engedi. A videók valószínűleg tartalmazzák majd a DCO-tól megszokott tanító jellegű dolgokat, valamint öröklik majd a sorozat báját is. Természetesen lesz benne jónéhány újítás is. Ha valakinek kérdése/ötlete (igen, ötleteket is elfogaunk) lenne, írjon a deathcanoccur@gmail.com címre! De nem garantáljuk, hogy megmenekül a céges meteortól.